beroende

Den där blicken som får mig att le, famnen som får mig att känna mig trygga, närheten som får mig pirrig och rösten som får mig knäsvag är inte här. Men kärleken finns där endå. 
Du är någon form av ett beroende för mig och jag älskar dig min fina ängel. 
Kom hem snart, sängen blir så fruktansvärt stor när du är borta. 


Min ängel <3

För mer än ett år sedan fick jag turen att ragga upp den snällaste, trevligaste, mest omtänksamma, smarta och finaste ängeln som ramlat ner från skyn. Han gör mig glad, pirrig i magen och tro det eller ej men han är den som fungerar som ett lugnande medel för mig. Det är någon som man bara kan krama om och känna sig som världens varmaste människa. 
Men alla dagar är ingen dans på rosor, ibland kan livet vara lite jobbigt, men då finns man där, jag för honom och han finns där för mig. 
    -  Jag vet att jag tjatar älskling men jag älskar dig<3 


Fixat bilen

Idag har jag å pappa både gymmet och fixat bilen inför besiktningen. Samt passade man på att tvätta pärlan innan man körde hemåt till Eksjö igen. Maten fixar jag i denna stund jag skriver och hoppas på att kunna skapa en tacopaj av något ätbart slag. 
Väntar också på att min kära sambo ska komma hem. 

I skogen

Städning i skogen pågår som vanligt här på Näveråsen hos mamma och kartongpappa. Här dödas stubbar och flyttas stora stenar ifrån traktorstigarna samt flyttas på grenar och kapar upp det som fungerar som ved. Låtsasbror är en fena på fyrhjulingen och traktorn körs flitigt. Men för att det ska fungera så måste man tanka med lite kaffe och kaka. Det är det jag fixar fram nu. Ha rä gött 😄 

Lammisar

Är i Hällefors hos familjen och hälsar på under helgen och passar på att gulla med mormor och morfars små lamm som de har fått under veckan. De ä allt för gulliga och imorgon blir det utsläpp i stora hagen för samtliga. Får se om jag åker upp å tittar :-D 

Hinderbanan

Måste lyfta mina duktiga kollegor som gav allt ute på stridshinderbanan idag. Själv deltog jag inte då jag vet om att jag alltid ger 110%, vilket inte är så bra när man känner av skadan som nästan är läkt. Den kan få bli färdig med läkningsprocessen först 😉 
Istället sprang jag bredvid som kontrollant runt hela banan. Vilket resulterade i att jag sprang nog banan flest gånger av alla som deltog. 
Sedan blev det lite bänkpress men en vän som var snäll och hjälpte mig 😊
Hinderbanan bestod av höga plank, armgång, tunnlar, balansgång, upp- och nerhopp, upp- och nerförsbackar, transportsträckor, hinder, stegar m.m.
Bild tagen från Google 

Uppkörning

Ja vad ska man säga, gjorde många missar enligt mig själv men var ärlig och sa att jag viste om mina fel och även vad jag istället kunde ha gjort. 
Ett exempel var under en vändning så talade jag ganska tydligt om att det var rent av den värsta vändningen jag någonsin gjort med lastbil och i mitt huvud skrek det !!Kuggad!! så blev riktigt nervös mitt under färden som jag inte var fören då. Samma där sa jag också det till de två jag hade med mig i bilen. I den vändningen slutade det med att jag stod mitt i vägen (på en otrafikerad väg).
Men nu sitter jag iaf i soffan med älsklingen och jag är glad att veta att jag nu har ett C på mitt körkort. 

Bäck

Nu har vi nästan kommit på plats i Bäck också 😉 svärfar bor riktigt fint här och om du ser det här svärfar så kommer jag fråga dig om jag får återuppleva blomsterrabatterna som många gamla bilder visar att det har funnits. 
Å nedan har vi svärfars gamle misse. 

Flyttstädning

Man blir bara glad när ens nya granne ger en blommor som inflyttningspresent. Jag klev ut från nya lägenheten och var påväg till Nybro för att börja flyttstädningen när grannen stoppade mig vid dörren. 
Nu är iaf flyttstädningen i Nybro avklarad och nästa steg blir nu att ställa om möblerna här i beck. Ja man ska ju inte göra det enkelt, vi kommer att bo hos Antons far när vi har barnhelg. En mysig liten gård på landet. 
Nu blir det inte många knop gjorda efter en hel dag dansande med snabelsnok, blöttrasa, antistinkmedel och sir moppo. Godis, gott sälskap och tittar på någon form av motorkval, har ingen koll, står på kvällens schema 😉

Halkbanan

Då har man fått en halka runt med lastbilen. Så nu har man fått lite mer snurr på att hantera bilen och på tal om snurr tror jag några blev lite lortiga i byxan när de gjorde en 180 graders sväng med sin ca 20 tons bil 😉 själv gick det bra fasten man gled iväg ibland men det ä ju bara roligt när man väl får göra det. 
Jag måste också lyfta att min kära vän som till en början inte kände sig så trygg med att tappa kontrollen på slutet verkade tycka det var riktigt roligt. Bra jobbat😄
Annats har dagen bestått med att övningsköra i Jönköping. Jag är tacksam för att jag hittar någorlunda bra i området med tanke på att vi åkte lite fel till en början. Det blev också en glass på plantagen. 

Just nu ligger jag i soffan å tittar på när kära sambo pysslar och dolar med lägenheten, så nu har han även fått upp databordet. 

Terrängkörning

Dagens arbetspass bestod av terrängkörning med lastbil. En väldigt lätt bana utan några större teknikhinder, hoppades på att någon skulle köra fast i leran så det kunde bli en bogseringsövning istället. 

Annars på em har jag och min kära sambo fortsatt sortera grejer, få grejer/kläder på plats och "montera" ikealådor till bokhyllan i våran nya lägenhet. Det går sakta men säkert framåt med renoveringen och vi är nog strax proffs med att skaffa oss förvaring. 


Första frukosten

Alla sätt är bra förutom de dåliga. Man får bara lösa det lilla problemet i det organiserade kaoset. Nu har vi flyttat alla grejer till den nya lägenheten och det är grejer ÖVERALLT 😄 
Å mer blir det, idag blir det Ikea å skaffar fler grejer.