Vurpat med häst

 Man kan säga att det blir tårtkalas i helgen då både min kartångpappa fyller unga år och jag som har vurpat med hästen. Jag har aldrig gått omkull med någon häst (vad jag minns) men denna gång gick det lite snett. Bokstavligen blev det snett! Jag red Tanten, bassit, ute i Lilleruds skogar med det bettlösa tränsett. Som vanligt tycker hon det är gööör sköj att springa fort och det hela blir en aning okontrollerat :/ när vägen sedan svängde hade vi inte alla kroppsdelar med oss och kom för långt ut i kurvan i mossan och det hela slutade med att vi tappade fotfästet och gick omkull. Eftersom man ramlat av och blivit avkastat ett antal gånger hinner man under tiden allt händer. Jag minns att jag faktisk drar undan högerbenet för att inte få det under Bassit. Jag kommer ifrån hästen men hamnar själv på vägen och där av kommer det fina skrapmärket.

Jag var inte rädd att vi hade gått omkull utan ifall Bassit gjort sig illa. Det var av med sadeln och kända igenom varenda revben men hon reagerade inte. hon var hel och reagerade varken på senor eller muskler. vi var nog bara lite blåslagna bägge två ;)

Jag måste tacka mina kompisar som var med som verkligen reagerade och störtade genom skogen för att ev. behöva hjälpa mig ;) och tack Tanten som inte stressade över att du gått omkull och inte sprang iväg när matte ramlat av :)

 
 
 

Projekt nr 3

Som sagt tycker jag om att göra en massa roliga projekt ;) och idag var det dags för att fixa lite bon till små söta pippifåglarna eller fågelmat till dumma hackspätten. Å tro inte att jag gjorde ifrån någon mall nu utan allt gjordes med ögonmott å synvinklar. Jag måste erkänna att jag är inponerad ;) här ä ta mig fan inge fuskbygge ;) 
 
Dagen har i stort sätt gått ut på att bygga fågelholkar ;) Något som också gjorts är att starta moppen inför våren å sommaren så man får känna sig lite fri igen X) 
Hovslagaren kom till Lillerud och skodde Bassit (Tanten) och rolig som hon är hade hon på glitter på Tantens hover, ROSA glitter desutom :P men men nu blev hon att se ut som ett sto X) 
 
Tack å hej 
/f